JiiKoon F9- junnujen joukkue hallitsi Vesileppis- cupin haastesarjaa Leppävirralla!

Peliaika oli 1x25min, pelitapa 7vs7. JiiKoon lauantain kokoonpanoon kuuluivat: Elias Lottonen, Niko Martikainen, Tapio Suikki, Jonni Haikarainen, Perttu Kosonen, Onni Kimari, Petteri Laakso, Veeti Vanhanen ja Jere Nurkka.

Lauantai 13.6:

Ensimmäisessä ottelussa vastus oli Kuopion KuPS. Kahden minuutin pelin jälkeen Onni aloitti maalitehtailun, harhauttaen maalivahdin ja laittaen pallon tyhjiin. Tämä sama kuvio toistui muutaman minuutin päästä, ja JiiKoo johti 2-0. Tästä vain minuutti, ja Onni tekaisi hattutemppuun vaadittavan kolmannen maalin harhauttelemalla puolustuksen läpi, ja pistäen pallon varmasti maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin Onnin laukoma kaukolaukaus painui oikeaan alakulmaan. Ja pelikellon näyttäessä 17min. Onni teki Nikon esityöstä JiiKoon voittonumeroiksi 5-0 ! Maalissa koko turnauksen pelannut ottelun kapteeni, ja ottelussa Fair play-kortin saanut Tapio torjui varmasti ne muutamat (3) laukausta, jotka vastustaja pääsi vetämään.
Toinen pelattiin Kasiysi Blackia vastaan. Kapteenin nauhaa ottelussa kantoi puolustaja Jere. Peli alkoi JiiKoon kannalta hyvin, sillä kahden minuutin jälkeen Onni siirsi JiiKoon jo kahden maalin johtoon. Molemmat maalit syntyivät jälleen maalivahdin harhautuksen jälkeen tyhjiin. Maaleja tuli tasaiseen tahtiin Onnin viimeistellessä turnauksen toisen hattutemppunsa 16 rajalta lähteneellä vedolla, joka painui oikeaan alanurkkaan. Seuraavana vuorossa oli Niko, joka tälläsi vasemmalta takanurkkaan. Muutama minuutti ja Perttu veti kaukovedon vasemmasta laidasta, ja tämä painui puolustajan jalan kautta maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin Onni oli taas asialla pistäen pallon maaliin. Seuraavaksi oli jälleen Pertun vuoro onnistua maalinteossa, pallon riisto maalivahdin avauksesta. Kaksi minuuttia ennen loppua Onni tekaisi loppunumeroiksi läpiajon päätteeksi JiiKoolle 8-0 ! Fair play pelaajana ottelussa palkittiin Onni, ja Tapio maalissa pelasi toisen nollapelin !
Lauantain kolmas ja samalla viimeinen peli oli WJK:a vastaan. Kapteeni oli ottelussa jo kymmenen maalia tehtaillut Onni, ja maalissa jatkoi Tapio. Edellistä kaavaa noudattaen Onni teki kahden minuutin jälkeen JiiKoon avausmaalin vetäen komeasti oikeaan ylänurkkaan. Muutama minuutti myöhemmin, ja oli Nikon vuoro onnistua, 2-0. Onni tekaisi loppulukemiksi JiiKoolle 3-0 voiton 15min. pelin jälkeen, harhauttaen vastustajan maalivahdin “kahville”, ja potkaisten pallon tyhjiin. JiiKoolle ja samalla Tapiolle kolmas nollapeli putkeen ! Fair play pelaaja oli Niko.

Sunnuntai 14.6:

Pelattiin jatkosarja kahden lohkon edellisen päivän menestyksen perusteella, eli molemmista lohkoista pelasivat kaksi parasta joukkuetta “kaikki kaikkia” vastaan. Alkusarjan pisteitä ei saanut mukaan jatkosarjaan, eli lähdettiin liikkeelle jälleen nollilta.
Kokoonpano JiiKoolla oli muuten sama kuin lauantaina, Jonnin puuttuessa. Vastaavasti sunnuntaina mukana olivat uusina Saku Immonen ja Johan Kortekallio.

JiiKoolle tuli ensimmäisessä pelissä vastaan toisen lohkon kakkonen KuPS-07. Pojat jatkoivat siitä mihin lauantaina jäivät, Nikon tehdessä JiiKoon avausmaalin jo minuutin jälkeen. Seuraava maali näki päivänvalon muutamaa minuuttia myöhemmin Onnin laukoessa pienestä kulmasta lukemiksi 2-0. Tästä kolme minuuttia, ja ottelun Fair play pelaaja Petteri laukoi hienosti aivan oikeaan yläkulmaan. Seuraavalla minuutilla vuorossa oli Elias, joka pisti pallon vasurilla maaliin. Jälleen pari minuuttia eteenpäin ja “pahanteossa” oli Onni, jonka kaukolaukaus painui vastustajan kautta maaliin. Viisi minuuttia myöhemmin Onni teki turnauksen kolmannen hattutemppunsa laukoen maalin vasempaan nurkkaan. Minuutti ennen loppua Johan kaunisteli loppunumeroiksi JiiKoolle 7-0 voiton ! Tapio piti jälleen nollan, neljännessä pelissä peräkkäin !
Toinen peli oli samaa KuPSin joukkuetta vastaan kuin lauantainakin( KuPs sijoittui lauantaina JiiKoon lohkossa toiseksi). Kapteenina ottelussa toimi Perttu. JiiKoo toisti edellisen päivän pelin, voittaen jälleen 5-0 ! Maalinteossa onnistuivat Onni kahdesti, Niko, Perttu ja Petteri. Tapiolle viides nollapeli peräjälkeen, ja tässä huomioitavaa on se, että hänen ainoa pallokosketus pelissä tuli, kun oma pelaaja syötti alaspäin ! Fair play pelaaja ottelussa oli Elias.
Sitten se kolmas peli, ja ratkaiseva peli. Vastustaja oli Ilves Tampereelta, joka oli myös voittanut kaikki pelaamansa aiemmat pelit (toisen lohkon ykkönen).
Kapteenina finaalissa toimi Onni. Peli eteni maaleitta JiiKoon halllitessa hyvällä liikkeellä ja syöttöpelillä. 9min, jälkeen kukas muu kuin Onni oli asialla, veto molarin yli aivan maalin vasempaan takanurkkaan. Kolme minuutia eteenpäin, ja Veeti potkaisi komean kaukovedon vasempaan ylänurkkaan. Muutama minuutti, ja Onni teki sen jälleen, harhautti maalivahdin ja laittoi tyhjiin. Edellisen toisinto, ja samalla Onnin kolmas hattutemppu turnauksessa nähtiin pari minuuttia myöhemmin, jälleen mv:n harhautus, ja pallo tyhjiin ! Kolme minuuttia ennen loppua Onnia revittiin läpiajosta rankkarin arvoisesti. Pallo pilkulta varmasti häkkiin, ja JiiKoolle puhdas 5-0 finaali voitto ! ! ! Tapiolle todella kova saavutus, kaikki kuusi peliä nollille samassa turnauksessa. Finaalin Fair play- kortilla JiiKoosta palkittiin Veeti.

JiiKoolta aivan ennennäkemätöntä peliä turnauksessa, ja mikä tärkeintä, peli parani kokoajan turnauksen edetessä. Nähtiin, että pärjätään mille tahansa joukkueelle. Syöttö kulki, jalka kulki, oli jäätävä viimeistely Onnin johdolla, oli läpipääsemätön keskikenttä, läpipääsemätön puolustus sen jälkeen, ja viimeisenä lukkona läpipääsemätön Tapsa. Ja olihan kuuden pelin yhteis maaliero murskaava: 33-0 ! Loppupuheissa valmentaja Jari Jäntti palkitsi JiiKoon turnauksen pelaajana Pertun, joka valmentajan sanoin oli oikein JiiKoon ruumiillistuma, taistelija, ja joka varsinkin viimeisessä pelissä sai kokea menet jaloille potkimiset vastustajan toimesta.