C-junnuilla tasainen päätöspeli

C-junnut päättivät kevätkauden niukkaan tappioon lohkovoittajaa vastaan. STPS oli jo varmistanut lohkovoiton pelaamalla hienon sarjan päästäen vain kaksi maalia aikaisemmissa kuudessa pelissä. Jiikoo varautui kovaan peliin mutta ennakkoluulottomasti voitto mielessä lähdettiin suosikkia vastaan pelaaman. Alku näytti aika pahalta sillä jo ensimmäisestä nopeasta hyökkäyksestä vieraat tekaisivat johtomaalin. Jiikoo ei maalista lannistunut vaan pikkuhiljaa päästiin peliin mukaan, reilun kymmenen minuutin kohdalla Tuomas Kaikkonen pääsi laukaisemaan 1-1 tasoituksen. Peli oli hyvin tasaista vääntöä , puolen tunnin kohdalla Harri Hirvonen teki johtomaalin ja näissä lukemissa mentiin tauolle. Toisen puoliajan alussa vieraat tasoittivat lukemat ja koko jakso oli todella jännittävä ja tasainen aivan loppuminuuteille asti kunnes STPS sai hieman kevyesti vapaapotkun jonka jälkitilanteesta pääsivät tuikkaamaan kirvelevän voittomaalin.  Niukasta tappiosta huolimatta Jiikoo pelasi hyvän ja rehdin ottelun. Koko joukkue taisteli hienosti, pojat saivat hyviä painostusjaksoja vieraiden päätyyn mutta maalia ei vain onnistuttu tekemään. Tasapeli olisi ehkä ollut peliin nähden oikeutettu tulos mutta maalit lasketaan. Joukkueen tähti oli kuitenkin hienon maalivahtipelin pelannut Herkko Teittinen joka piti joukkuetta pystyssä hienoilla torjunnoilla. Hyvä lopetus kevätkaudelle!