Jiikoon c-junnuille tappio kotipelissä KJP:tä vastaan

C-junnujen tahmea syyskausi jatkui kotipelissä lauantaina 29.8. Vierasjoukkue KJP Kouvolasta vei pisteet tasaisen esityksen jälkeen 0-4(0-3).

Kotijoukkueen peli kaatui ensimmäisen jakson loppupuolen synkkään kymmenen minuutin jaksoon. Vierasjoukkue käytti Jiikoon väsymisen hyväkseen ja takoi armotta virheistä kolme maalia. Toisella jaksolla sama tahti jatkui, mutta pojat puolustivat ryhdikkäästi ja saivat pidettyä lukemat siedettävänä. Loppulukemat eivät jätä selittelylle sijaa.

Jiikoon onnistujia olivat keskikentän Jami Puronaho ja ennakkoluulottomasti taistellut d-junnuikäinen Joni Martikainen. Poikien kausi jatkuu ensi viikolla vieraspelillä Team-Saimaata vastaan Mikkelissä. Kevätkaudella Jiikoo otti riemukkaan kotivoiton 5-2, ja samalla fiilingillä lähdetään nytkin taistelemaan.