C-junnuille voitto ja tappio

C-junnut jatkoivat hyviä otteita 2.6 pelatussa kotiottelussa Karkia vastaan. Tosin alussa annettiin hieman tasoitusta kahdella lahjamaalilla, vartti pelattu ja Karki johti yllättäen 0-2. Pelin alku oli varsin hermostunutta kotijoukkueelta mutta kun juonesta saatiin kiinni niin maalejakin alkoi tulla. Joukkueen oma peli saatiin käyntiin ja kun vastustajalla ei vielä ollut tiedossa JiiKoon Joonaksen nopeutta kärjessä niin JiiKoo käytti vahvuutta reilusti hyväksi. Karkin puolustus puhkottin armotta ja viidessätoista minuutissa Joonaksen kova tykitys tuotti neljä maalia lisättynä vieraiden yhdellä omalla maalilla. Karki sai vielä yhden komean puskumaalin mutta tauolle JiiKoon 5-3 johdossa. Toisen jakson alussa JiiKoo pelasi vahvasti , puolustus toimi hyvin ja koko joukkue pelasi hyvin yhteen. Jakson loppupuolella Karki nosti painetta kotijoukkueen päätyyn mutta Samu Hyppösen maalilla loppunumeroiksi kirjattiin hieno 6-3 voitto. Hyvä ja viihdyttävä peli molemmilta joukkueilta ja hieno kannustus yleisöltä.

Sunnuntaina 5.6 käytiin Lappeenrannassa ja paluumatka ei ollut edellisen reissun kaltainen. PePo oli saanut jalkeille vahvan joukkueen ja nyt JiiKoo kohtasi tosi kovan vastuksen. JiiKoo oli hyvin mukana ensimmäisen jakson, Liukkosen Joonaksen maalilla (11 min) JiiKoo johti pelis aivan jakson lopuun asti. Pari avointa maalipaikkaa tuhlattiin ja annettiin kotijoukkueelle aivan turhaa tasoitusta. Jakson viimeisessä hyökkäyksessä PePo sai tasoitusmaalin ja se kyllä

lamaannutti JiiKoon pojat.  Toiselle jaksolle muutaman runkopelaajan sairastuminen muutti kokoonpanon ja noin kymmenen minuuttia jaksettiin taistella taitavaa PePoa vastaa. Vajaassa kymmenessä minuutissa pari PePon pelaajaa pyörittivät JiiKoon solmuun ja tekivät neljä maalia ja viimeistään siinä vaiheessa ottelu oli käsitelty. Kotijoukkue pyöritti peliä miten tahtoi ja  kuritti JiiKoon poikia lukemin 1-9.

Neljän pelatun ottelun jälkeen JiiKoo on kuitenkin lohkonsa kärkipaikalla yhdeksällä pisteellä.

Jäljellä vierasottelut KJP:ta ja PeKaa vastaan. Hamina on luovuttanut sarjapaikan joten viimeinen kotiottelu (28.6) jää pelaamatta.