C-junnuille makea voitto

C-juniorit ottivat maukkaan kotivoiton Team Saimaasta (MP) torstain 28.5 pelatusta kotiottelusta.

Kisa sai otteluun hyvän startin, pelin kolmannella minuutilla saatiin vapaapotkun jälkitilanteesta maalitili auki. Maalin myötä kotijoukkue sai lisää itseluottamusta pelaamiseen ja pojilla oli hyvä tsemppi päällä heti alusta lähtien. JiiKoo vei ensimmäistä puoliaikaa täysin , JiiKoon pojat onnistuivat nyt myös viimeistelyssään joka on aikaisemmissa peleissä hieman tökkinyt. Tauolle mentiin kotijoukkueen 4-1 johdossa , maalintekijöinä Joonas, Jami, Joona ja Samu. Team Saimaan kavennus syntyi rankkarista. Toisen jakson alussa vierailijat pääsivät kaventamaan numeroiksi 4-2 mutta sen lähemmäksi JiiKoo ei vastustajaa päästänyt. Jakson loppupuolella Joonas teki vielä vapauttavan maalin ja loppunumeroiksi 5-2 Jiikoolle. Mikkeliläiset kyllä  liikuttivat palloa hyvin ja teknisesti taitavimpina hallitsivat palloa enemmän mutta kotijoukkueen puolustuspelaaminen oli jämäkkää ja varmaa. Keskikentän uhrautuva pelaaminen ja tiivis peli puolustuksen kanssa tekivät hyvän pohjan pelaamiselle ja kun hyökkäykseenkin saatiin leveyttä ja onnistumisia niin pisteet ansaitusti kotijoukkueelle. Eikä pidä unohtaa Herkon vahvaa maalivahtipeliä! JiiKoon 5-2 voitto oli koko joukkueelta hyvä ja tasapainoinen esitys.