C-junnujen kotiavaus päättyi tappioon

JiiKoon C-juniorit pelasivat kotiavauksen la 23.5, vastaan asettui KTP Kotkasta. JiiKoo aloitti hyvin ja sai heti alussa muutamia maalipaikkoja mutta maalinteko tuotti vaikeuksia. KTP siirtyi puolen tunnin kohdalla 0-1 johtoon. Toisen jakson alussa kotijoukkue tasoitti Samu Hyppösen tekemällä maalilla. Heti tasoituksen jälkeen oli jälleen mahdollisuudet lisämaaleihin mutta viimeistely ei vain onnistunut. KTP taas käytti paikkansa tehokkaammin ja siirtyi 1-2 johtoon jakson puolivälissä. Pelin viimeiset kymmenen minuuttia JiiKoo painosti voimakkaasti ja maalipuita kolisteltiin mutta tasoitus jäi uupumaan. Viimeisellä minuutilla KTP pääsi vielä kaunistelemaan loppunumeroiksi 1-3.Kaiken kaikkiaan tasainen peli mutta kotijoukkue kaatui tehottomuuteen ja viimeistelyn puutteeseen.