Edustukselle jälleen maalin voitto

Edustus jatkaa vahvoja otteitaan. Nyt kaatui Lappeenrannassa Harapaisen epätasaisella kentällä Liry maalein 3 – 2 (1 – 1). Maalintekijöinä Aleksi Nieminen kahdesti ja Jesse Taivalantti kerran.

Vain 12 pelaajan voimin matkassa ollut joukkue taisteli maukkaan voiton viime vuosien rakkaasta kiistakumppanista Lirystä. Liryn lievästä hallinnasta huolimatta JiiKoolla ei ollut suurempaa hätää, lukuun ottamatta erikoistilanteita. Puolustuspään kulmureissa Kisalla oli suuria vaikeuksia koko ottelun ajan. Avausmaali syntyikin (vai syntyikö?) kulmurista vartin pelin jälkeen.

Tasoitusta saatiin odottaa ihan jakson lopulle saakka. Vaparin jälkitilanteesta pallo ajautui Aleksi Niemiselle, joka täräytti pelin tasoihin. Hurmoksen peliin saanut JiiKoo painoi välittömästi pelin takaisin Liry päätyyn ja Jesse Taivalantti laukoi taukojohdoksi 2-0.

Toisella jaksolla avustavan erotuomarin rohkealla päätöksellä JiiKoo sai pilkun. A.Nieminen laukoi pallon varmasti maaliin ja johto kasvoi kahteen maaliin. Hetkeä myöhemmin toisessakin päädyssä pallo vietiin pilkulle ja Liry kavensi.

Vaikka viimeiset viisitoista minuuttia Liry yritti kaikkensa saadakseen pelin tasoihin JiiKoon puolustus kesti ja pisteet mukana matka kotiin saattoi alkaa.

JiiKoon paidassa debyytin tehnyt Paavo Virkkunen suoriutui avauksestaan mallikkaasti. Lisäksi yhden uransa parhaista peleistään pelasi Sami Närhi, joka yhdessä Juuso G:n kanssa piti kurissa Liryn maalitykin.

Koko joukkue ansaitsee kiitoksen loistavasta ja uhrautuvasta taistelusta. Viime vuoden Liry-peleihin verrattuna ei enää voitu puhua miehet vastaan pojat -pelistä. Kaksinkamppailuissa useammin voiton sei sinistä paitaa kantanut pelaaja. Keskikentän pääpalloissa yksi vahvimmista oli pieni suuri mies Jesse Taivalantti.

Tulevana torstaina Juvan Wembleyllä on vuorossa sarjan kärkiottelu, kun murskaavasti kauden alun pelannut Virky saapuu Sinisten testiin. Virkyn maaliero kolmen kamppailun jälkeen on 16 – 0!! Kuparista lähtee rikkomaan taisteleva ja voitontahtoinen JiiKoo. Kaikki kannustus tulee tarpeeseen, joten kummit, mummit, vaarit, isät,äidit, puolisot, lapset, tuttavat, tuntemattomat, ystävät ja vihamiehet paikalle!!! Järjestetään kunnon älämölöä, jotta kotijoukkueen vahva alkukausi saa jatkoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *