KuP nurin kotiavauksessa

Edustusjoukkue jatkoi vahvoja otteitaan Kulennoisten Palloa vastaan. Alun hermostuneen potkiskelun jälkeen Kisa sai pelistä otetta ja loi tilanteita. Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen Juuso Pulkkinen antoi kulmurin ja Mika Paunonen ohjasi pallon maaliin.

Reilu viisi minuuttia ennen taukoa KuP onnistui tasoittamaan myös kulmurista. Takatolpalle oli unohtunut aivan vapaaksi Kulennoisten mies ja tauolle mentiin tasoissa.

Toisen jakson alku oli KuPin painostusta, mutta kymmenen minuutin kohdalla tilanne kääntyi. Mika Paunonen juoksi puolustuksen ohi ja kilpa maalivahdin kanssa pallosta päättyi Mikan voittoon. JiiKoo johtoon 2 – 1.

Tämän jälkeen kotijoukkueella oli viiden minuutin aikana useampiakin paikkoja ratkaista peli, muttei onnistunut lisäämään johtoaan. Kovin suurta hätää JiiKoolla ei ollut lopussakaan, vaikka pari paikkaa KuP saikin luotua.

Pisteet jäivät Mikan maaleilla Juvalle ja JiiKoo jatkaa puhtaalla pelillä kahden ottelun jälkeen.