F-junnut Sportia-CUPissa kotikentällä

Lauantaina 16.5. pelattiin Juvalla F9-ikäluokan Sportia-cup jalisturnaus. Turnauksessa oli haaste- ja kilpasarja. JiiKoolla oli joukkue molemmissa sarjoissa: sininen ja valkoinen. Peliaika oli 1x25min.

Ensin haastesarjaan: JiiKoon valkoinen kohtasi ensimmäisessä ottelussa LauTP:n vihreän, joka oli parempi lukemin 2-1. JiiKoon maalista vastasi Jonni Haikarainen, joka oli myös pelin fair play- pelaaja.
Toinen vastustaja oli MiKi Komeetat, joka vei JiiKoota lukemin 4-2. Kotijoukkueen molemmista maaleista vastasi Hyppösen Hugo, ja Jere Nurkka palkittiin fair play-pelaajana.
Kolmas peli pelattiin MiKi Salamia vastaan, jossa JiiKoo otti riemukkaasti voiton lukemin 3-2. Maalintekijöinä Martti Pesonen kahdesti, ja Hugo kerran. Martti pokkasi pelistä myös fair play-kortin.
Viimeisessä haastejoukkueen pelissä vastustaja tuli Lappeenrannasta, PEPO. JiiKoo joutui tunnustamaan vastustajan paremmaksi lukemin 5-2. Kisan maalintekijöinä Jere ja Hugo, fair play-palkittuna JiiKoon maalivahti Tapio Suikki.
Joukkueen tsemppari pelaajaksi turnauksessa valittiin Jere.
Joukkueessa pelasivat: Pauli Tolvanen, Martti Pesonen, Tapio Suikki, Tarmo Hakala, Jonni Haikarainen, Jere Nurkka ja Otto Peräkorpi.

Kilpasarjan ensimmäisessä pelissä JiiKoon sininen sai vastaansa PEPO:n. Kotijoukkue joutui tunnustamaan vastustajan paremmakseen lukemin 2-1. JiiKoon ainokaisen ottelussa teki Petteri Laakso hienolla vaparivedolla oikeaan ylänurkkaan. Ottelun fair play-kortin sai Perttu Kosonen.
Toisessa pelissä vastustaja oli niin ikään Lappeenrannasta, LauTP. JiiKoo hallitsi ottelua, mutta vastustaja käytti maalipaikat hyväkseen. Ottelu Lauritsalalle 3-0. Fair play- pelaaja JiiKoolta Niko Martikainen.
Kolmas kerta toden sanoo, vastaan asteli WJK Varkaudesta. JiiKoon peli alkoi pikkuhiljaa näyttää normaalilta, ja vastustaja voitettiin numeroin 5-0! JiiKoon maaleista vastasivat hattutempun tehnyt Veeti Vanhanen, Vilho Purhonen, ja Saku Immonen, joka oli myös fair play-pelaaja.
Viimeinen ottelu pelattiin Kuopion KuPS:a vastaan. Peli oli ehdottomasti joukkueen parasta osaamista, ja vastustajaa vietiin vakuuttavasti numeroin 6-1! JiiKoon maali tehtailun aloitti Niko Pertun syötöstä kolmen minuutin jälkeen. 10 minuutin kohdalla Perttu rappasi vastustajaa jaloille, tuloksena vapari. Siitä KuPS teki hienolla vedolla tolpan kautta tasoituksen. Tästä sisuuntuneena Perttu kuittasi virheensä, ja heti aloituksen jälkeen niittasi keskialueelta JiiKoon jälleen johtoon. Minuutti tästä, ja Pepe maalasi toistamiseen, Nikon vedosta ripari sisään. Kahden minuutin kuluttua oli jälleen Nikon vuoro tehdä maali, nyt vuorostaan Pertun vedon paluupallo maaliin. Jälleen peliä kaksi minuuttia eteenpäin, ja vuorossa oli Petteri: komea volley melkein puolestakentästä putosi maalin oikeaan ylänurkkaan! Neljä minuuttia ennen pelin loppua Perttu viimeisteli hattutempun ja loppulukemat tolpan kautta JiiKoolle 6-1. Fair play- pelaaja viimeisessä ottelussa oli Vilho.
Joukkueen tsempparina turnauksessa palkittiin Petteri, joka puolustuksen lukkona hoiteli lukemattomat tilanteet JiiKoon eduksi.
Joukkueessa pelasivat: Petteri Laakso, Johan Kortekallio, Saku Immonen, Vilho Purhonen, Veeti Vanhanen, Perttu Kosonen ja Niko Martikainen.

-Kimmo Kosonen-

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *