Edustukselle tappio

Edustus kärsi kauden toisen tappion Savonlinnassa. Vaikka lukemat olivatkin aika suuret, ei peli todellisuudessa ollut niin selvä. Toki on myönnettävä, että STPS hallitsi ottelua lyhytsyöttöpelillään ja laitanousuillaan. JiiKoon pitkät pallot päätyivät lähes kaikki yhden ja saman miehen päähän, eikä ko. pelaaja ollut sinipaitainen. Uutena kasvona JiiKoon paidassa esittäytyi MiKi-pelaaja Martin Stamboliyski.

Avausjakson lopulla kotijoukkue STPS/2 siirtyi johtoon. Heti perään Lassi Rahikaisen pitkä avaus tavoitti Aleksi Niemisen, mutta veto suuntautui yli maalin.

Toisen jakso alkuun Kisan tasoitus oli lähellä, mutta Juuso G pukkasi kulmurin maalin ohi. Tasaisen väännön jälkeen ratkaisu syntyi ottelun viimeisellä kympillä. STPS:n toinen maali tuli puolustuksen pallon menetyksestä. Selkäranka napsahti ja heti perään tuli vielä pari takaiskua. Loppunumerot 4 – 0 olivat tylyt, mutta kenties jotain parempaa on luvassa seuraavassa kotiottelussa lähes paikallisvastustaja Otavan Viestiä vastaan ensi torstaina (2.7.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *