C-pojat Jyväskylässä

C-pojat kävivät pelaamassa hyvän Comets Cup-turnauksen Jyväskylässä. Turnaus oli 00-ikäluokan haastetason turnaus, pelit pelattiin loistavissa (helteisissä) olosuhteissa Palokan liikuntapuistossa. Pelillisesti pojat pelasivat hyvätasoiset pelit vaikka varsinaisen turnausmenestys jäi vaisuksi. Maalinteko oli jälleen joukkueen ongelma, kun hyvistäkään paikoista ei vain maaleja tullut niin ei voittosarakettakaan ei saatu avattua. Vaikka piirisarjassa on tullut välillä aika rumiakin lukemia niin turnaus kyllä osoitti että paljon parempaankin pystytään, pelit olivat tasaisia ja vähämaalisia, maalipaikkoja saatiin luotua mutta se viimeistely tuotti ongelmia. Kaiken kaikkiaan turnaus antoi koko joukkueelle lisää tsemppiä kauden loppupeleihin.

 

  • Anu 28/08/2015 at 00:03

    Hei! Belgiasta Joelin puolesta vielä kiitoksia, että pääsi mukaanne tämän kesän treeneihin ja turnausmatkallekin Jyväskylään! Nyt on palattu kesälomalta Brysseliin ja heti oman joukkueen (http://www.kraainemfootball.be) harjoituksiin tänä iltana. Ensi kesänä ehkä, toivottavasti, taas nähdään Juvalla. Tsemppiä tuleviin treeneihin ja peleihin! T. Anu&Joel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *