JiiKoo ja Liry tasapeliin

JiiKoo katkaisi tappioputkensa kahteen otteluun, kun lappeenrantalainen Liry vieraili Juvalla. Avausjakson jälkeisestä kahden maalin tappiosta hienosti noussut JiiKoo nousi takaisin jaetulle kakkossijalle tasaisessa sarjassa.

Kotijoukkue hallitsi ottelun avausjaksoa hienoisesti, mutta vain vieraat onnistuivat hyväksytysti maalin teossa. Liryn maalitykki Juhamatti Ollikainen siirsi Liryn johtoon rankkarista 20 minuutin kohdalla.

JiiKookin sai pallon maaliin, mutta tuomaristo hylkäsi sen paitsiona. Vastaavasti Liryn Ollikaisen maali hyväksyttiin, vaikka tilanne haiskahtikin paitsiolta. Taukotilanne oli Kisalle haastava, mutta joukkue teki hieman muutoksia ryhmitykseen ja syttyi taistelemaan.

Toista jaksoa oli pelattu vartin verran, kun Markus Vauhkonen runnoi kavennuksen. Vain muutama minuutti ehti kulua, kun pallo oli jälleen Liryn verkossa. Aleksi Nieminen teki kauden neljännen maalinsa ja tasoitti ottelun. Lisämaaleja ei enää nähtykään, vaikka JiiKoo hallitsi tapahtumia selvästi. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Sampsa Valtanen.

– Loistava nousu tasoihin. Joukkue näytti taas henkisen kanttinsa tiukassa tilanteessa, hehkutti valmentaja Risto Paunonen.

Seuraavat kaksi ottelua JiiKoo pelaa Lappeenrannassa. Perjantaina vastassa on sarjan suvereeni kärkijoukkue Virky ja reilun viikon päästä lauantaina JiiKoon kanssa tasapisteisiin noussut FC Potkupallo. Kauden viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 29.8. STPS/2 saapuu silloin Juvalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *