Virky varmisti sarjavoiton

JiiKoon edustusjoukkue joutui pelaamaan kärkijoukkue Virkyä vastaan ilman ainuttakaan vaihtomiestä. Tiukka puolustustaistelu kesti tunnin verran, mutta sen jälkeen Virky iski kahdesti. Hyvä ottelukaan ei riittänyt lisäämään Kisan pistetiliä.

Puolustuksen kautta otteluun lähtenyt JiiKoo laittoi sarjajohtajan tiukoille. Maaliton avausjakso tuskastutti Virkyä, mutta lopulta vahvempi kotijoukkue käänsi ottelun edukseen. Vaikka JiiKoollakin oli muutama maalipaikka, verkkoon asti pallo ei tietänsä löytänyt. Rauhallista syöttöpeliä pelannut JiiKoo pelasi kaiken kaikkiaan yhden parhaista peleistään tällä kaudella, valitettavasti sitä ei palkittu.

Toisella jaksolla väsymys alkoi painaa juvalaisten jalkoja ja vammoja hoidettiin kentän laidalla tiheään. Virkyn molemmat maalit syntyivät, kun Kisa oli kentällä vajaalukuisena. Ottelun lopputulos varmisti Virkylle sarjavoiton ja nousun Neloseen kolme kierrosta ennen kauden loppua. Yhdentoista ottelun saldo on komea, kymmenen voittoa ja yksi tasapeli. Maalierokin on huima 51 – 3.

Tappio tiesi JiiKoolle sijoituksen tippumista viidenneksi. Tosin kakkossijalla oleva Oviesti on vain kolme pistettä edellä.

Seuraava ottelu JiiKoolla on jälleen Lappeenrannassa. Lauantain kamppailussa taistellaan pisteen edellä olevaa FC Potkupalloa vastaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *