JiiKoon F9- juniorit voittivat kotiturnauksen kilpasarjan!

Sunnuntaina 30.8. Juvalla pelattu Eloturnaus isäntäjoukkueen hallintaa.

Ensimmäinen vastustaja oli Savonlinnan STPS, jolle oltiin hävitty muutamaa viikkoa aiemmin Kesämaa-turnauksen finaaliottelu. Revanssi onnistui, ja JiiKoo voitti tasaisen ottelun 2-1.

Toinen alkusarjan peli pelattiin Haminaa vastaan, ja peli oli JiiKoon selkeää hallintaa. Myös loppunumerot 5-0 JiiKoolle kuvastavat kentän tapahtumia, ja sitä, että pelaajat alkavat oppimaan uutta 8vs8 peliä entistä paremmin. Näin JiiKoo eteni puhtaalla pelillä oman lohkonsa voittoon, ja eteni lohkovoittajana finaaliin.

Finaalivastustaja tuli Kuusankoskelta KuMu JT. Ottelun ensimmäinen puolikas sujui JiiKoon pienoisesti hallitessa peliä. Sekä rangaistuspotku, että yksi pelitilannemaali siirsivät JiiKoon 2-0 johtoon. Toisella puoliajalla JiiKoon peli vapautui, ja ottelun hallinta siirtyi entistä enemmän isännille. Yksi lisämaali vielä nähtiin ja loppunumerot 3-0 tiesivät sitä, että kotijoukkue päätti turnauksensa riemukkaaseen finaalivoittoon!

-Kimmo Kosonen-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *