C-juniorit pronssille!!

JiiKoon C-juniorit päättivät kautensa hienoon turnausmenestykseen Saimaa-turnauksessa. Tuloksena makeat pronssimitalit. Päivä avattiin aamupelillä Kuopion palloseuraa vastaan. Peli lähti tasaisesti käyntiin ja JiiKoolla oli paremmat maalipaikat mutta viimeistely ei aivan onnistunut. Kun JiiKoo ei etsikkoaikaansa saanut käytettyä niin Kupsin kova rynnistys tuotti tulosta, kulmapotkun jälkitilanteesta kuopiolaiset 1-0 johtoon. Muutaman minuutin päästä Jiikoon virheiden avustamana KuPS olikin jo 3-0 johdossa ja peli oli käytännössä taputeltu. Peli päättyi lopulta lukemiin 5-0 vaikka Jiikoo sai todella kovan painostuksen pelin loppujaksolla. KuPS ansaitusti loppuotteluun ja Jiikoo pronssitaisteluun.

Pronssipelissä vastaan asettui Tuusulan palloseuran ja Keravan yj-joukkue. Ottelu oli varsin tasainen ja tunnetta oli kyllä mukana ylin kyllin. Molemmilla omat ratkaisupaikkansa mutta kumpikaan joukkue ei maalinteossa onnistunut ja näinollen edessä oli rankkarikisa. Rankkarikisassa ottelun sankariksi nousi Jiikoon maalivahti Santtu Leskisen joka otti kaksi komeaa rankkaritorjuntaa,  ja kun JiiKoon Max ja Einari tykittivät varmat maalit niin joukkueen juhlat olivat valmiit. Joukkue puolusti turnauksen aikana tiiviisti ja kun joukkueen maalitykki Joonas Liukkonen oli hyvässä vireessä ja koko joukkue luotti omaan tekemiseen niin näillä eväillä saatiin hieno päätös kaudelle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *