C-junnut Saimaa-turnauksen mitalipeleihin

Jiikoon C-junnut pelaavat 3-4.10 Saimaa-turnauksessa, turnauksessa on mukana 8 joukkuetta ja pelit pelataan Joutsenossa. Lauantaina joukkueella oli pitkästä aikaa hyvä draivi ja vire päällä. Päivän saldona oli yksi niukka tappio ja kaksi maukasta voittoa. Avauspelissä Keimolan Kaiku oli niukasti parempi lukemin 2-1. Toinen peli Haminaa vastaan kääntyi Jiikoolle selkeästi numeroin 6-0 . Illan päätöspeli olikin todellinen jännitysnäytelmä , vastaan asettui FC Reipas. Pelin alussa Jiikoo oli hieman purjeessa mutta terävillä hyökkäyksillä Jiikoo teki kaksi maalia ja tauolle mentiin juvalaisten johdossa. Toinen puoliaika alkoi heti Reippaan kavennusmaalilla ja jännäri oli valmis. JiiKoo piti kuitenkin hyvällä puolustuksella lahtelaiset poissa maalintekopaikoilta ja Jiikoo nappasi maukkaan 2-1 voiton ja eteni mitalipeleihin!! Sunnuntain avauspelissä vastaan tulee KuPS Kuopiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *