JiiKoo Kaakkois-Suomen piirin Vuoden Jäsenseura!!

Juvalaisen urheilun menestysvuosi jatkui, kun Kaakkois-Suomen piiri palkitsi Juvan Kisan vuoden jäsenseurana. Piirin palkintogaala järjestettiin lauantaina Lappeenrannassa. JiiKoon pelipassien rajusti kasvanut määrä ja edustusjoukkueen palaaminen muutama kausi sitten vuosien tauon jälkeen vakuutti valitsijat. Perusteluissa mainittiin myös että JiiKoo on tehnyt hienon nousun perinteisessä pesispitäjässä. Palkinnon kävivät vastaanottamassa puheenjohtaja Petri Pajunen, rahastonhoitaja Saku Halonen sekä juniorivalmentaja Hannu Haarala.

Kaakon parhaat – palkintogaala järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008. Toistaiseksi muissa piireissä ei vastaavanlaista palkitsemistilaisuutta ole ollut.

Petri Pajunen kiitteli kaikkia toiminnassa mukana olleita ja olevia hienosta työstä.

– Kyllä tämä on meidän kaikkien palkinto siitä, että jotain on tehty oikein. Nyt seuran nimi on edustettuna pokaalissa jossa muita voittajia ovat mm. MyPa ja MP.

Laajenemisen sijaan JiiKoo aikoo lähivuosina panostaa nykyisen toiminnan vakiinnuttamiseen ja ylläpitoon. Lisäksi tarkoitus on kehittää ja selkeyttää seuran toimintamalleja.

– Vaikka meillä homma toimii kohtalaisen hyvin, pitää laatuun panostaa vielä enemmän, Pajunen lisäsi.

– Lisäksi seurojen välistä yhteistyötä on vieläkin lisättävä kaikilla osa-alueilla. Se on meidän kaikkien etu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *