Mikkelissä pelatussa E10 harjoitusturnauksessa JiiKoolle sekä voittoja että tappioita

Kilpasarjassa JiiKoo pelasi tutulla joukkueella: Onni, Niko, Jere, Vilho, Oskari, Perttu, Petteri, Tapio, Hugo ja Veeti.

Ensimmäisessä pelissä WJK kaatui puhtaasti 3-0.
Toisessa pelissä voitto tuli niinikään puhtaasti STPS vastaan numeroin 7-0.
Kolmannessa pelissä vastus oli JiiKoota kovempi, MiKi-05. Peli päättyi MiKin voittoon numeroin 4-1.

JiiKoon haastesarjan joukkueessa pelasivat seuraavat urhot: Martti Pesonen, Sisu Ukkonen, Otto Peräkorpi, Arvi Vasara, Pauli Tolvanen, Juuso Kauppinen, Samuel Gruner (kaksi ensimmäistä peliä), Johan Kortekallio, Okko Kimari -07, Oiva Hänninen -07, Tapio Suikki -07(viimeinen peli) ja Joosa Maaranen -08.

Peliaika oli 2x20min/ ottelu, pelitapa 8vs8.

Ensimmäisessä ottelussa vastustaja oli STPS. Peli oli tasaista alusta lähtien, vastustajan onnistuessa ensimmäisenä maalinteossa kymmenen minuutin jälkeen. Tästä viisi minuuttia eteenpäin, ja JiiKoo tasoitti pelin. Sisu pisti Juuson vedon riparin varmasti maaliin. Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla JiiKoo sai vaparin 16 rajan tuntumasta, ja Okko laukoi hienolla vedolla JiiKoolle 2-1 johdon. Tämä johto kesti myös pelin loppuun asti, ja joukkueelle hieno avausvoitto!

Toinen peli pelattiin MiKi valkoista vastaan. JiiKoo sai salama alun peliin Samuelin tehdessä maalin heti ensimmäisellä minuutilla. “Samppa” jatkoi maalitehtailua kymmenen peliminuutin jälkeen karkaamalla yksin läpi. Vastustaja pääsi avaamaan maalitilinsä viisi minuuttia myöhemmin, mutta JiiKoo kuittasi tämän välittömästi Arvin tehdessä Sisun syötöstä lukemat 3-1.
Toisen puoliajan vanhennuttua pari minuuttia pääsi MiKi jälleen kaventamaan. JiiKoo lisäsi Okon toimesta johtoaan jakson puolivälissä kulman jälkitilanteesta. Tästä minuutti, ja vastustaja tuli jälleen maalin päähän. Tämän lähemmäksi MiKi ei kuitenkaan päässyt, ja JiiKoo kaunisteli lukemia vielä kahdella maalilla: ensin Martin toimesta läpiajosta, ja sitten Sampan veivatessa hattutempun valmiiksi. Voitto siis JiiKoolle 6-3!

Kolmas ja viimeinen peli pelattiin MP valkoista vastaan. Pelitapahtumat kentällä olivat tasaista vääntöä, mutta vastustaja pystyi käyttämään maalipaikkansa tehokkaammin. JiiKoolla pallo niin sanotusti poltteli jalassa, ja palloa ei vain saatu paikoista maaliin. MP voitti ottelun lopulta 5-2, Arvin vastatessa JiiKoon molemmista maaleista.

Täytyy myöntää, että poikien otteet yllättivät positiivisesti. Joukkueessa oli puolet niin sanotusti ensikertalaisia, joille 8vs8 pelit olivat uutta. Jos oli kolme -05 pelaajaa, niin vastaavasti myös kolme -07 pelaajaa. Kaikki he ja oikeastaan koko joukkue tekivät allekirjoittaneeseen vaikutuksen. Puhumattakaan maalissa debytoineesta, kolme vuotta nuoremmasta Joosasta. Tuolla innolla pojasta kehkeytyy vielä kova maalivahti, ja muista kovia pelaajia kentällä. Pitää kuitenkin muistaa, että mitään ei saa ilmaiseksi. Tämä vaatii siis kovaa ja innokasta treenaamista, potentiaalia pojissa kyllä on!

-terveisin valmentaja Kimmo-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *