E11/10 harjoitusturnauksessa viidenneksi

Ystävänpäivänä 14.2 Mikkelissä pelatussa harjoitusturnauksessa JiiKoon E11/10 joukkue lopulta viidenneksi.

Turnauksessa pelattiin kahdessa kolmen joukkueen alkulohkossa. Sijoitus ottelut pelattiin lohkojen ykkösien, kakkosien ja kolmosien kesken. Peliaika oli 35min/ ottelu, minuutin puoliajalla.

JiiKoon joukkueessa pelasivat: Onni, Vilho, Samuel, Perttu, Juuso, Jere, Petteri, Niko, Santtu, Elmeri, Veeti ja Johan.

Ensimmäinen ottelu pelattiin isäntäjoukkue MiKi mustaa vastaan. JiiKoo hallitsi pelitapahtumia kentällä välillä mielin määrin, mutta vastustaja käytti kaikki kolme saamaansa maalipaikkaa hyödykseen, voittaen lopulta pelin 3-2. JiiKoon maaleista vastasivat Niko ja Onni.

Toinen peli oli Savonlinnan STPS vastaan. Pelin kahdeksannella minuutilla Onni siirsi JiiKoon johtoon, joka kesti myös puoliajalle asti.

Toisella puolikkaalla vastustaja kuitenkin meni menojaan, tasoittaen heti ensimmäisellä minuutilla. Tästä alkoi STPS:n maalitehtailu, jolle JiiKoon pienempi kokoinen joukkue ei mahtanut mitään. Vastustaja vyörytti hyökkäyksiä hyvän syöttöpelinsä siivittämänä, ja kohta lukemat olivat jo 4-1. Onni tekaisi vielä yhden kavennusmaalin, pelin lopulta päättyessä STPS:n 5-2 voittoon.
Jiikoon oli siis tällä kertaa tyytyminen “jumbo finaaliin”, joka pelattiin heti toisen alkusarja ottelun jälkeen. Vastaan asteli MP. Vastustaja saikin huomata, että JiiKoon pojat tulivat ihan tosissaan otteluun. Lyhyellä tauolla oli ollut puhettakin, että pelataan turnauksen paras peli, jää ns. hyvä maku suuhun. Pojat olivat unohtaneet edellisen pelin täysin, ja maalitehtailu aloitettiin heti Santun toimesta. Tästä pari minuuttia ja Niko osui. Puoliaika tulokseksi JiiKoolle 3-0 tekaisi Onni kymmenen minuutin jälkeen.
Toisen jakson alkuminuuteilla Onni lisäsi JiiKoon johdoksi jo 4-0, mutta MP kavensi vähän myöhemmin. Niko oli asialla taas 13 minuutin kohdalla, 5-1. Ottelun lopuksi nähtiin vielä yksi vastustajan kavennusmaali, ja kaksi JiiKoon maalia, Samuelin ja Nikon toimesta. Lopputulos JiiKoolle 7-2, ja turnaukselle mukava loppu.