JiiKoo SB:lle neljä pistettä Kerimäeltä

JiiKoo SB käväisi Kerimäellä turnaamassa. Tuomisina oli täysi pistepotti. Vaikka miehiä puuttui riveistä, uusia vastuunkantajia löytyi.

Avausottelussa oli vastassa Sulkavan Urheilijat. JiiKoo vei peliä miten halusi ja loppunumerot olivat tylyt 6 – 0. Ottelun hahmoja olivat pakiksi siirretty Mika Rasi, joka paukutti hattutempun sekä debyyttiottelunsa pelannut maalivahti Sami Lindgren nollapelillä.

Toinen peli oli tiukempaa vääntöä. Vastustaja SLN United taisteli ja painoi päälle. Viimeisen erän alkuun JiiKoo sai pari peräkkäistä jäähyä ja joutui puolustuskannalle. Ratkaisuosuman laukoi nuori Eetu Karjalainen, joka piti välillä pilkkanaan kokeneempia pelureita.

Valmentaja Niko Melton mukaan ottelun ratkaisu oli JiiKoon tiivis viisikkopuolustus, joka piti vastustajan kaukana maalilta.

Seuraava turnaus on 20.11. Sulkavalla. Sarjan kärkipaikalla oleva JiiKoo kohtaa sarjakakkosen KaPa -51:n sekä Top Team II: n.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *