JiiKoon vuosikokouspäätöksiä 26.1.2017

JiiKoon vuosikokous pidettiin 26.1.2017. Kokouksessa päätettiin sääntömääräisiä asioita. Seuraavat kaksi vuotta puheenjohtajana toimii Petri Pajunen, joka valittiin yksimielisesti jatkokaudelle. Varapj:nä jatkaa Markku Häkkinen ja sihteerinä Arto Kaikkonen. Johtokuntaan valittiin erovuoroisista Hannu Haarala ja uutena Iiro Melto. Terho Vehviläinen jatkaa ainakin vuoden vielä. Varajäseninä toimivat Tuula Summanen ja Hanna Paalanen(uusi).

Rahastonhoitajana jatkaa Saku Halonen, toiminnantarkastajana Ari Muttilainen (varalla Matti Tarvainen).

Jäsenmaksu säilyi keskustelun jälkeen ennallaan eli 45 euroa.

Paikalla oli runsaasti jäseniä, peräti 16. Ei liene kovin usein JiiKoon vuosikokouksessa ollut niin paljon osallistujia. Hieno juttu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *