JiiKoon juhlavuoden tapahtuma 29.7.

JiiKoo juhlii

Tämän vuoden muiden juhlijoiden lisäksi myös Juvan Kisa, eli tuttavallisemmin JiiKoo, täyttää tuplasti tasakymmeniä. Mittariin tulee 40 vuotta juvalaisen jalkapalloilun ytimessä sekä 20 vuotta salibandya Juvalla. Tätä juhlistetaan muutamilla tapahtumilla tämän vuoden aikana. Puuhapäivää, juhlaturnausta, salibandytapahtumaa ja muuta mukavaa on ajatuksissa pyörinyt. Osa on vielä suunnitteluasteella, joten kaikki ei välttämättä toteudu. Juvan Lehden välissä julkaistaan Juhlaliite torstaina 20.7.

Päätapahtuma pidetään kuitenkin lauantaina 29.7. Silloin on tarkoitus esitellä entisiä, nykyisiä ja ikuisia lupauksia. Päivän aikana pelataan näillä näkymin kolme ottelua. Naisten joukkue pelaa ystävyysottelun, edustusjoukkue kohtaa sarjakamppailussa Otavan Viestin ja lisäksi “pääotteluna” ex-jiikoolaiset valtaavat kentän. Legendojen vastustaja on Etelä-Savon Urheilutoimittajat.

Pääottelusta tuskin kannattaa odottaa vauhdikasta, mutta kamppailua varmasti nähdään monenlaista. Jos tunnet halua osallistua kyseiseen tapahtumaan, niin yhteydenotto olisi suotavaa, jotta osaisimme varautua osallistujaryntäykseen.

Alustava ohjelma:

Klo 12.00  JiiKoo/naiset – Hurjat Ãmmät(JiiKoon sählynaiset)

Klo 14.00  JiiKoo – Otavan Viesti (Kaakon Vitosen Itälohkoa)

n. Klo 17.00  JiiKoo Legendat – Etelä-Savon Urheilutoimittajat

 

 

Millaisia muistoja Sinulla on JiiKoosta?

40 vuoteen mahtuu monenlaista tapahtumaa ja tarinaa. Juhlavuoden kunniaksi keräämme tarinoita entisiltä ja nykyisiltä JiiKoo-pelaajilta, toimijoilta, vanhemmilta, faneilta, sponsoreilta, miksei tuomareilta ja vastustajiltakin. Jos omaat kirjoitustaitoja, niin kirjoita tarinoita vuosien varrelta. Mikäli haluat kertoa muiston suullisesti, niin kirjoitetaan yhdessä haastattelun perusteella.

Tarkoituksena on julkaista tarinoita JiiKoon nettisivujen ja facebookin lisäksi myös Juvan Lehden sivuilla sekä juhlaliitteessä. Otamme yhteyttä henkilökohtaisestikin, mutta tätä viestiä saa ja pitää jakaa eteenpäin kaikille, joiden luulette innostuvan aiheesta.

Yhteydenotot osoitteeseen markku.hakkinen@ppc.inet.fi tai puh. 0400 983 789.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *