JiiKoo tauolle sarjakakkosena

Kevätkauden viimeisessä kamppailussa panoksena oli kakkospaikka. JiiKoo halusi voittoa enemmän kuin Otavan Viesti ja hoiti kamppailun tyylikkäästi 3 – 1 (1 – 0). Kotijoukkue pelasi parasta peliään tällä kaudella, eikä suurempaa hätää ollut missään vaiheessa.

Avausmaalin laukoi Mika Paunonen läpiajonsa päätteeksi jakson puolivälissä. Ottelun alku oli varsin rikkonainen, mutta tuomaristo piti kurin hienosti. Turha suunsoitto ja rikkeet karsittiin pois ja tämä sopi paremmin JiiKoolle.

Toisen jakson alussa Antti Tegelberg ajettiin kentältä suoralla punaisella ja JiiKoo joutui muuttamaan ryhmitystä. Tiivistäminen toimi ja JiiKoon peli muuttui entistä paremmaksi.

Peetu Vehviläisen kaksi maalia ratkaisi pelin lopullisesti. Oviestin kavennusmaali syntyi lisäajalla Kisan odotellessa jo loppuvihellystä.

JiiKoon parhaana palkittiin maalivahti Lassi Rahikainen, joka ohjasi peliä mallikkaasti ja turhautti torjunnoillaan vierasjoukkueen.

– Hyvä peli koko poppoolta, kiitteli valmentaja Risto Paunonen.

– Pelattiin maltilla oman suunnitelman mukaisesti. Pidettiin pallo maassa ja syöteltiin rauhassa, Paunonen kehui omiaan.

Seuraava ottelu JiiKoolla on kotikentällä 23.7. MoNSaa vastaan.