Edustus kärsi tappion KuPille

JiiKoo kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun KuP/2 oli vahvempi maalein 3 – 0 (2 – 0). Kummallakaan joukkueella ei ollut liiemmälti vaihtomiehiä ja ottelun tempo olikin rauhallinen. Tappion myötä JiiKoo putosi tasaisessa sarjassa neljänneksi, tosin vain pisteen kakkossijasta.

Ottelun alkuun Kisalla oli parikin paikkaa siirtyä johtoon, mutta onnikaan ei ollut myötä. KuP iski vastahyökkäyksillä nopeasti ja sai aikaan pienoista hässäkkää ilman tulosta.

Kun peliä oli pelattu parikymmentä minuuttia, kotijoukkue sai helpohkon rankkarin. JiiKoon maalissa debytoinut C-juniori Herkko Teittinen ei mahtanut mitään ja KuP siirtyi johtoon.

Maalin jälkeen peli pyöri keskikentällä tasaisena. Jakson lopulla KuP onnistui jälleen. Kulmurin jälkitilanteessa pallo jäi pyörimään maalin edustalle, josta se löysi tiensä JiiKoon maaliin. Aivan avauspuoliskon loppuhetkillä JiiKoo sai avopaikan, mutta ei onnistunut kavennuksessa.

Toisen jakson alussa KuP hallitsi ottelua ja iski kolmannen kerran. JiiKoon tilanteen jälkeen kotijoukkue kontrasi nopeasti ja ratkaisi ottelun varmalla sijoituksella.

Vaikka lukemat olivat selvät, JiiKoollakin oli omat hyvät hetkensä. JiiKoon ehdotonta parhaimmistoa oli maalivahti Herkko Teittinen, joka teki useamman huippupelastuksen.

Seuraava ottelu JiiKoolla on 8.8. jolloin Juvalle saapuu Liry Lappeenrannasta.

Anteeksi

Allekirjoittanut pyytää anteeksi käytöstään pelin tiimellyksessä ja sen jälkeen. Olkoon aiheellista tai ei, käytös ei ollut sopivaa ketään osapuolta kohtaan. Lisäksi se oli turhaa ja tarpeetonta. Vaikka ottelusta tappio tuli, ei syy ollut ainakaan pelkästään tuomaritoiminnassa. Hekin ovat ihmisiä ja tekevät virheitä, valitettavasti, mutta tuli niitä pelaajillekin ihan riittävästi.

Toivottavasti edustusjoukkue ottaa oppia kyseisestä tapahtumasta ja tekevät niin kuin minä sanon, ei niinkuin minä tein. Eli loppukaneettina: Lopettakaa muille (omille, vastustajille, tuomareille ym) mussuttaminen ja keskittykää omaan tekemiseenne. Sillä tulee parasta jälkeä.