Edustus aloitti kautensa kahdella kotitappiolla

Edustusjoukkue aloitti kautensa OViestiä vastaan 0 – 5 -tappiolla. Toisessa pelissä tuli kuonoon Liryltä 1 – 4. Vaikka JiiKoon rosterissa miehiä piisaa, jopa yli 20 nimeä, niin alkukauden peleihin on sattumusten ja sairastumisten myötä tullut vain juuri ja juuri täysi miehistö. Toisessa kotipelissä oli  mukana vain 1 vaihtomies ja loppua kohti kentällä olivat kaikki vähiten loukkaatuneet.

Turha tappioita on enemmän selitellä, vastustaja on ollut parempi. JiiKoon ongelmana on ollut tilanteiden luominen ja vähäisten maalipaikkojen käyttämättä jättäminen. Ehkä jo seuraavassa pelissä onnistumisia tulee myös hyökkäyksessä. Ottelu pelataan Savonlinnassa pe 27.5.

Toisen ottelun aikaan pelattu Lätkän MM-välierä rokotti rankalla kädellä yleisömäärää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *