JiiKoo E10 voitti Mikkeli-turnauksen

JiiKoon E10-junnut voittivat 30. kerran pelatun Mikkeli-turnauksen näytöstyyliin. Alkulohkossa JiiKoo voitti kaikki pelaamansa neljä ottelua selvästi. Ensiksi kaatui KoNa Kotkasta lukemin 6-0 ja sen jälkeen MP sininen 8-0, LaPa-95 (Lapinlahti) 10-0 ja LAUTP sininen 5-1. Toisena turnauspäivänä pelattiin kaksi loppusarjan peliä ja niistä JiiKoo otti myös puhtaat voitot, joten turnausvoitto oli selvä. Loppusarjassa JiiKoo voitti MP valkoisen 4-0 ja Jyväskylän Nousun lukemin 7-0.

JiiKoon maalintekijät: Onni Kimari 13 maalia, Niko Martikainen 8 maalia, Petteri Laakso 7 maalia, Oskari Hänninen 6 maalia, Jere Nurkka 2 maalia. Yhden maalin tekijöitä olivat Vilho Purhonen, Veeti Vanhanen, Sisu Ukkonen ja Johan Kortekallio. Perttu Kosonen hoiti maalissa varmasti muutamat tilanteet ja ainoa maali hänen taakseen tehtiin rangaistuspotkusta. Joukkueesa pelasi lisäksi Okko Kimari.

JiiKoon hyvin pelanneesta joukkueesta voi esille tuoda Onni Kimarin, jonka harhautuksia ja komeita maalilaukauksia oli hieno katsella. Lisäksi Petteri Laakso keskikentän keskustassa ja Niko Martikainen laidassa puolustivat ja hyökkäsivät siten, että vastustaja oli koko ajan vaikeuksissa. Fair-Play pokaalin sai Petteri Laakso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *