E10-joukkue OPedot 05 Cupissa hopealle!

JiiKoon 06-pojat kävivät 20.8.16 turnausmatkalla Orimattilassa. Vastassa oli jälleen 05-haastetason joukkueita ja pari 06-kilpajoukkuetta.
Lisäksi kaikki vastustajat olivat pojille uusia ja se lisäsi pelien mielenkiintoa.

 

Alkulohkon ottelut sujuivat mainiosti poikien ottaessa selvät voitot jokaisesta kolmesta vastustajasta ja näin ollen edessä oli tuttu tilanne tältä kaudelta, finaaliottelu.
Finaalin vastaan asettui TuPS 06 kilpajoukkue, Tuusulasta. TuPS:n joukkue on yksi ikäluokan Suomen parhaista, joukkue sijoittui mm. tämän vuoden Helsinki Cupissa viidenneksi ja lisäksi joukkue on käynyt pelaamassa myös ulkomailla menestyksellisesti.

 

Vastustajan taidon tulivat myös JiiKoo pojat huomaamaan, sillä näin taitavaa joukkuetta vastaan ei oltu tänä vuonna vielä pelattu. Pojat selvisivät pelistä kuitenkin hienosti ja taistelivat tilanteet loppuun asti. Saatiin jopa muutama maalipaikka ja pallo kerran ylärimaan, mutta maaleja ei tällä kertaa pystytty tekemään.
TuPS sen sijaan teki pari maalia, toisen niistä rankkarista.

 

Peli kuitenkin osoitti, että JiiKoon pojat pystyvät hyvään peliin myös ns. superkovia vastustajia vastaan. Pitää vain harjoitella sitä henkilökohtaista taitoa paremmaksi ( syöttöjen laatu/kovuus, 1. kosketus/haltuunotot, laukaukset), jotta tällaisia pelejä pystyisi voittamaan. Näissä peleissä ei maalipaikkoja tule liukuhihnalta, joten silloin kun sellainen tulee, pallo olisi vaan varmasti laitettava maaliin.

 

Turnauksen pelit JiiKoon osalta olivat seuraavat:
JiiKoo – FC Kuusysi 05 Sinivalkoinen 4 – 0
JiiKoo – NuPS 05 Real Musta 6 – 1
JiiKoo – VJS 06 kilpa 4 – 0
JiiKoo – TuPS 06 kilpa 0 – 2

 

Joukkueessa pelasivat Petteri Laakso, Elias Lottonen, Veeti Vanhanen, Sisu Ukkonen, Vilho Purhonen, Johan Kortekallio, Oskari Hänninen, Niko Martikainen, Onni Kimari, Jere Nurkka ja Perttu Kosonen.
  • JJ 22/08/2016 at 12:36

    Joukkueessa pelasi myös maalivahtina Perttu Kosonen. Jostain kumman syystä ei ole kuvassa.

    • juvankisa 22/08/2016 at 12:38

      Perttu lisätty pelaajiin, kiitos huomiosta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *