JiiKoo 06 turnausvoittoon Kuopiossa

Hienosti sujunut KuPS:n 06 kilpaturnaus pelattiin lauantaina 15.10. loistavissa olosuhteissa upealla Savon Sanomat Areenalla Kuopiossa.
JiiKoon 06 poikien liike, syötot ja taistelutahto olivat niin kovalla tasolla , että me vietiin ja vastustaja yritti pysyä perässä. Lisäksi tehtiin todella komeita maaleja, joista Onni Kimarin pusku kulmasta ja Petteri Laakson vasuri takakulmaan kelpaisivat vaikka urheiluruutuun. Päivän kruunasi iltavalaistuksessa pelattu turnausvoiton meille tuonut ottelu isäntäjoukkue KuPS:sia vastaan. Kokemus jo varmaan sinänsä pelata isolla stadionilla iltavalaistuksessa ja vastassa kun oli vielä KuPS:n edari, yksi maan parhaista joukkueista, niin eihän silloin joukkue voi olla syttymättä ja pelata huonosti. Ja näin kävikin isännät poistuivat kentältä päät painuksissa ja ehkä jopa vielä hieman hämmentyneinä siitä, kuinka tässä näin kävi.
Kaiken kaikkiaan hieno päivä, jopa tuomarit antoivat tunnustusta meidän pojille reilusta pelistä ja hyvästä kanssapelaajien kannustuksesta. Ainoa ikävä asia oli Oskari Hännisen paha loukkaantuminen eka pelissä, joka lopetti hänen turnauksensa. Tsemppiä Oskulle!
Ottelutulokset:
JiiKoo – KajHa 3 – 0
JiiKoo – JJK 5 – 2
JiiKoo – LAUTP 3 – 0
JiiKoo – KuPS 3 – 1

Joukkuueessa pelasivat Niko Martikainen, Petteri Laakso, Oskari Hänninen, Jere Nurkka, Perttu Kosonen, Onni Kimari, Veeti Vanhanen, Vilho Purhonen, Sisu Ukkonen, Okko Kimari ja Johan Kortekallio.

– Susanna Kosonen ja Miia Purhonen –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *